26 april 2020
13:00

Västerås BK 30

Referat: IFK Västerås - Västerås BK 30

Dagens andra träningsmatch var mot BK30 och spelades som 9-manna med de mindre 7-mannamålen. Det blev en mycket tight och målsnål match som länge höll 0-0 även om det var 1-1 i ribbträffar. Våra killar visade framförallt upp ett riktigt vasst djupledsspel där vi kom fram bra på båda kanterna. Det var också i andra perioden som just en sådan kantoffensiv resulterade i ett vackert inlägg som skarvades in i mål från boxposition av vår toppforward till 1-0.

Killarna krigade sig sedan igenom sista perioden där det var två ganska trötta lag som inte fick någon mer utdelning. Försvarslinjen under ledning av dagens kapten Ludvig gör en stabil match och går hem med noll insläppta mål. Det var roligt att följa matchen från sidan och höra mycket positivt peppande inom laget, det såg helt enkelt kul ut för grabbarna där ute. Slutresultat 1-0 till IFK, bra spelat killar!